Äntligen

IKVÄLL SMÄLLER DET!!!!!
min vän fyller fuckin 18 år!! galet.

mera får ni veta imorrn


Götlaborg

Som Anniken tidigare skrivit så beger vi oss mot Göteborg den här helgen! Jag åker tåget ner tillsammans med mamma på torsdag morgon, riktigt kul att hon vill följa med och kolla. Både på fredagen och söndagen kommer vi att spela i Nordstan (som för er som inte vet är ett stort shoppingcenter i centrala Göteborg), där de tar in en massa sand och bygger en plan med läktare endast för det här eventet. Hur coolt är inte det?

Jag har dessutom fått veta att de just nu håller på att bygga planen. Min kompis befinner sig i Göteborg just nu, och håller mig lite uppdaterad. Jag googlade på "beachvolley Nordstan" och hittade då den här bilden från 2010:

(källa)

Det som är kul med det här eventet (och liknande) är att folk som annars inte skulle gått och sett en beachvolleymatch kan få upp ögonen för sporten. Dessutom blir man alltid extra taggad när det är mycket publik.

uppblåst inte tjock

har ni märkt att när man flyger så blåser saker upp typ fylls med luft eller dom blir större och ser ut att sprängas




typ som den hära chipspåsen




men grejjen är den att det är inte det enda som blåste upp...






...jag blev liksom lite likadan




Utkast: Okt. 31, 2011

Nu ska ni få höra det senaste

min plan är då att jag ska försöka få min lillebror jonas och hans kompis att börja spela beachvolleyboll, båda är 96:or så dom har hela livet framför sej.
jonas är kort och snabb, en perfekt försvarsspelare
kim(jonases kompis) är lång och hoppar högt, en perfekt blockspelare
jag har tänkt att vi tränar 5 ggr i veckan fram tills sommmarn då målet är att vinna u17 sm-guld

japp jajemännsan bra strategi där upplagt av mej
nu gäller det bara att försöka få dom att kanske börja tycka att beachvolleyboll är lite kul och få dom lite intresserade, sen kör vi stenhård träning 5 ggr i veckan för att plocka hem smGULDet!






shiiiit assså, dom är på gång. men ser ju långa vägar att dom är riktigt taggade






                                                      eller?

En bra dag

igår var jag och kollade på min lillasyster som är 94:a när hon var på volleybollcup lite utanför oslo. jag pappa mamma och farmor var och hejjade. dom var riktigt duktiga och slutresultatet blev en sjunde plats av sjutton!
silje har blivit bättte, ett jävla tryck i serverna.. det bli nog hon som får lära mej serva.  och även riktigt bra handled i slagen. såg inte så mycket försvarspel.

när jag kom hem från norge tog jag bilen upp till sunne för att träffa min coola vänner. dom är så bra. vi käkade ost och kex och drack ett glas rött. alkoholfritt  måste ändå vara godare än det med alkohol i, eller?

nu har vi bokat boende i göteborg vi åker dit fredag morgon och ska spela tre turneringar
på fredag börjar vi direkt med kvartsfinal i nordstan för vi har redan kvalat in
på lördag spelar vi en open turnering i göteborgs nya beachhall, ska bli kul att se hur den blivit
på söndag ska vi spela uppvisnings matcher i nordstan

ska bli riktigt kul. börjar såklart redan att tagga




ändå fin beachboll


prov och femårskalas

När jag sitter här och skriver känner jag mig helt slut i min stackars hjärna, jag har nämligen skrivit prov nästan hela dagen. Varje block var 55 minuter, och det var 5 delar. Tydligen hade de gjort om högskoleprovet från tidigare år, men såklart märkte jag ingen skillnad eftersom det här var första gången. Det är sällan man sitter så djupt koncentrerad och inte ens märker hur nästan en hel timme flyger förbi. Det är rätt coolt att man kan vara så fokuserad faktiskt, när det verkligen är på allvar.

Något jag hellre skulle gjort idag är att ha varit på femårskalas, och det är faktiskt Beachhallen som fyller full hand idag! Det firas med lotturnering, middag och sen paaartyparty! Hoppas att de som är där har roligt i alla fall.

Föresten! Under den senaste tiden har det skett lite förändringar i hallen, väggarna har gått från vita till mycket färggladare med strand, palmer, en båt och till och med ett vattenfall!


Inte trodde man väl för fem år sen att det skulle kunna bli såhär fint!?


Voila!

Bilderna är snodda från Beachhallens egna blogg, som ni kan ckecka in här!

borta bra men hemma bäst

japp nu är även jag hemma. eller ok varit hemma sen två inatt. men tog lite längra tid för mej än kritan kan man ju säga. dels för att när vi kom till arlanda missade jag mitt första tåg till upplandsväsby, valde ju såklart att missa det med flit, ville ha lite längre resa än dom 24 timmar jag redan åkt liksom.

sen tog jag bilen hem från vacksta igår kväll och jag fick en lite chock när jag insåg efter en timmes åkande att jag var ganska mycket tröttare än planerat. så bilresan tog lite längre tid än jag tänkt.
men det var riktigt skönt att komma hem .verkligen. inte riktigt lika skönt att det är så kallt, men det är okej. åker ju utomlands igen imorrn, ska bli skönt! norge är så fint land.





jag ska till norge för att kolla när min syster som går på volleybollskola där. rockar på en volleybollturnering

underbart är kort

Den sista kvällen hade vi en "photoshoot" vid solnedgången, man var tvungen att skynda sig ta så många bilder som möjligt innan solen gick ner, och det blev en hel del..

Jättefina färger i solnedgången, och två solbrända tjejer


Winter the dolphin

Vår sista dag i Clearwater gjorde vi en utflykt till Clearwater Marine Aquarium. Det finns en film som går på bio i USA just nu, "Dolphin Tale" heter den. Filmen handlar om delfinen Winter, som blir av med sin bakfena och inte kan simma normalt. I filmen rädder de Winter, och gör en låtsas-fena till henne. Detta är precis vad som har hänt i verkligheten, och stjärnan i filmen bor just i Clearwater.

Alla man träffade pratade om den här filmen, kanske borde man se den?


Om ni kollar noga på bilden ser ni Winters låtsas-fena.

De sålde även souvenirer, här är Winter med sin låtsasfena, och utan den. Vi tyckte att det såg rätt kul ut, hehe.

Men det fanns även fler delfiner än Winter, som den här jättesöta minstingen som lekte med en boll:


Det var allt från CMA, man kan inte undgå att vilja ta med en liten delfin hem...


home sweet home!

Nu har jag(Kristin) äntligen kommit hem till Sverige och Tierp. Det har varit en riktigt lång resa, men det blir desto skönare att komma hem. Anniken och jag skildes åt på Arlanda, där hon åkte mot Södertälje för att köra i sin bil hem (rätt cool tjej).

Ikväll har jag och familjen haft mysfika med te och tända ljus, vi har inte träffats på tre veckor nu. Det är riktigt skönt att vara hemma i alla fall, och imorgon tänkte jag ta det ganska lugnt samtidigt som jag laddar inför Högskoleprovet jag ska skriva på lördag. Vi får se ifall jag lyckas hålla mig vaken.


Kommer nog sakna solnedgångarna..

Nu ska jag titta på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars, spännande!

måndag

Hola!
Idag har vi hängt vid poolen nästan hela dagen, eftersom vi tyckte att det var lite för kallt på stranden. Nu chillar vi på hotellrummet och kollar på den bästa serien som någonsin gjorts, nämligen Pretty Little Liars. Vi tänkte gå ner och titta på solnedgången, men vi missade den nästan så vi stod på balkongen istället. Solen går ner sjukt snabbt ska ni veta.

Får inte den här bilden er att vilja följa serien??


let's go lightnings

Igår kväll var vi på en NHL-match! Det var Tampa Bay Lightnings som spelade mot New York Islanders i Tampa. Även fast man inte är superintresserad av hockey så är det riktigt coolt att gå på en match, publiken var sjukt stor och det var mycket underhållning i pauserna.






Tampa Bay Lightnings vann med 4-1!! YEAH

Igår var det torsdag


-Och då fick man äta kaka!
Vetebröd, på en torsdag?? Runt 3:20 nån gång kommer det.

rappa på

shit nu är det bråttom, bilen går om åtta minuter och 35 sekunder och jag måste byta om sminka mej och packa pengar, och kläder. asså shiiiiiit.

somsagt andra planer idag, lite variation från all träning. ska bli spännande att se om det finns någon bra shopping. och hockey match NHL ska bli helt jätte verkligen askul att se på. kommer bli en bra dag.

vilodag

Efter mycket träning har vi fått en vilodag idag. Planen är att vi ska hyra en bil, och sen åka in till Tampa, som ligger ca. 3 mil härifrån. Där tänkte vi besöka International Plaza and Bay Street som är ett stort shoppingcenter.

Japp, såhär ska det då se ut där.

När vi tröttnat på att shoppa så får vi se vad vi hittar på. Killarna ska se en NHL-match, kanske hänger vi med på den.

Over and Out!

tack

För att ni kommenterar vår blogg! Det är jättekul för oss att läsa era kommentarer ska ni veta. Många av er säger att ni är avundsjuka på oss, så vi kan väl säga att alla dagar inte är soliga. Idag var det moln, och blåste sjukt mycket. Att träna blev minst tio gånger svårare. Det regnade faktiskt en liten skvätt idag också, och sanden blåser upp på kroppen vilket gör lite ont sådär. Inte för att det gör någon skillnad kanske, för VI ÄR FORTFARANDE I USA!!!! awesome.


Ett molnigt och vindigt Clearwater Beach

vi älskar nudlar

Nudlar är det bästa vi vet, mycket vitaminer och mineraler, bra innan träning, lång mättnadskänsla!

Vi köpte två paket "Cup-Noodles", var ju tvungna att testa.


Provsmakar, hmm... hur smakar det egentligen?

Tummen upp från Anniken!


Mmmmm, Kristin njuter till fullo av nudlarna

Anniken hugger in!

Okej, kanske inte den bästa maten sett ur näringssynpunkt, så idag när vi var och handlade blev det lite mer pasta, kött och kyckling. Nu laddar vi för nästa träning med knäckemacka med philadelphia-ost och skinka.

So long


surfa utan bräda

Idag har vi haft två träningar, den första gick inte jätte bra. men då var det skönt att man hade en till på sej att visa vad man går för. och den träningen var faktikst riktigt kul!
efter träningen var det fett stora vågor i havet så coola som vi är hoppade vi ut i vattnet och såg ut som några otroligt verkligen jätte bra typ.. surfare utan brädor. tänkt på att byta sport?



BTW!!
vi har sett delfiner!! om det nu inte var hajar. men vi hoppas på delfiner. ja vet, helt jävla sjukt! riktiga vilda fina fett coola delfiner!!!! svävade på moln resten av dagen. jag lovar, får vi bild på dom ska ni också få se!

en vanlig kväll

I förrgår efter det att vi hade avnjutit solnedgången, gick vi en liten promenad på:


Gulfview Boulevard..

Det var mörkt,

men vi stekte i våra solbrillor ändå!

Vårt mål var Subway, och han som jobbar där känner redan igen oss... hehehe.



Idag har vi tränat ett pass, och väntar nu på det andra. Lunch åt vi på ett litet kina-hak, som hade riktigt god mat. Tyvärr så är vädret inte superbra idag, lite molnigt och mycket blåst. Men om man ska se det positivt, så är det perfekt träningsväder!

gym och barhäng, en bra kombination

vi kom precis från gymmet där raz visade oss massa bra övningar för beachspelare. nu har vi ätit en stabil måltid och trötta som vi är, eftersom vårat liv för tillfället är ganska hårt, tänkte vi sätta på en film och sen slagga stenhårt ända till väckar klockan ringer 6 på morgonen för att ut och springa käka en ordentlig frukost ta en kalldusch äta en liten frukost till sen på med träningskläderna. eller? nej vi gör det på vårt sätt, liiiiiite bättre.

igår tog vi en strandpromenad och passade på att prova lite olika drinkar, satsande idrottspelare som vi är var dom själävklart 100% alkoholfria. ändå gott



on the beach

lite häng i baren, rätt coola





nya kläder

Vi har tänkt införskaffa oss ett par likadana shorts (i samma material som basketlinnen), frågan är bara: I vilken färg!?!
Vad tycker ni?

Skrikig orange kan ju vara snyggt...

...eller kanske grön, blå??



hola amigos

Idag hade vi tidig träning igen, tränade anfall och det var den absolut bästa träningen hittils! Känns skönt. Nu dör vi nästan av hunger, därför tänkte vi gå till vår nya favorit-restaurang här. Vilken då, kanske ni undrar? Dom har grymt goda mackor och namnet är detsamma som tunnelbanan här i USA. Den som gissar rätt kanske vinner något! Eller inte.

So long!

vi bor på ett fint hotell

har precis duschat..gillar att skriva efter att jag duschat. träningen imorse gick ganska bra, eller aa den kunde ha gått lite bättre. men nu vet man vad man ska jobba på till nästa gång, accelration och trampa över. och bara så att alla vet, rasmus gör ett bra jobb, haha.

idag hade vi bara ett träningspass. jag och kristin valde att köra lite extra på kvällen och då träna mest server eftersom vi själva tycker att vi ändå haft helt ok server förut och nu upptäckt att dom börjar suga mer och mer. det vill vi ändra på så snabbt som möjligt tack.

imorgon har vi vilodag, då tänkte vi checka ut tääääämpas shoppingcenter, se om dom har något att komma med.

här har ni liiiiite bilder på vårat hotell, vi pratade med en tant igår som frågade vart vi bodde och när vi sa magnusonhotell sa hon, ohhhhhhhh thats cheap. men jag och kristin tycker det är bra.







om ni missat så har vi även våran praktik här, där man ska analysera en ledare, då valde vi självaste raz.
här har ni en länk där ni kan kolla kuliga filmklipp.
(om det finns någon stackare som inte förstår så ska ni trycka på:här)

lördag morgon

Hallå allihopa! At the moment sitter vi på hotellrummet och vilar oss lite inför träningen som börjar om 45 minuter. Igår var vi ute på någon restaurang här i Clearwater och åt, alla 10 som är här. Blev ganska sent (halv elva.. sent för oss), så vi är glada att killarna fick den tidiga träningstiden idag.



Såhär såg det ut i torsdags när de tränade. Rätt fint väder kanske.

FRIDAY

japp nu har vi precis duschat efter vårat andra träningspass idag, så nu kännar man sej ok fräsch igen. kristin känner sej mer ok fräsch än anniken för hon använda head&shoulders shampoo anniken använde hotellets. attans. men träningen gick ganska bra, det är riktigt svårt för det blåser ganska mycket, så mycket fokus ligger på att kunna hantera bollen när det blåser.

vill bara att alla som läser ska veta att, igår tog vi en liten kvällspromenad längs stranden och tittade ut över havet och tyckte att det var alldeles alldeles underbart att vara här, sen tittade vi åt andra hållet och såg några ha sex och tyckte inte att det var riktigt lika underbart.

men nu ska hela gäääänget ut och kääääääka gud mat.





God eftermiddag

Idag har vi varit uppe tidigt för att träna, 08:30 började vårat första pass. Det blåste riktigt mycket, vilket är svårt men väldigt bra träning.
Efter vårt första pass gick vi tillbaka till hotellrummet för att äta lunch, och sedan gav vi oss ut på ett litet äventyr. Målet var att komma till affären och handla vatten, men vi kom på helt fel vägar och fick fråga en dam efter vägen. Hon var väldigt hjälpsam och ringde till "Free Local Rides", som är som en taxi fast gratis! Dock så ger man dricks till den som kör, så helt gratis är det ju inte. Men grymt bra i alla fall!


Yeah! Gratis är bra

Om en och en halv timme börjar vårt andra träningspass, men innan dess tänkte vi hinna steka lite vid poolen.


Här är en bild från gårdagens träning. Näva ligger lite före vad det gäller solbrännnan, men vi jobbar på det!




day one

Imorse väcktes vi klockan kvart över sju av telefonen som ringde på vårat rum. Det var receptionen som hälsade från Rasmus att vi skulle komma ner till lobbyn direkt. Nyvakna och glada traskade vi ner och träffade Raz och c/o. Tydligen hade han varit väldigt orolig för oss, eftersom han knackat på hos oss flera gånger utan att få något svar, samt sms:at utan svar. Han hade varit orolig hela natten, medan vi sovit otroligt skönt. Kul att se en ny sida av Rasmus!

Sen tog vi en strandpromenad för att kolla in näten där vi ska träna:


Helt okej strand


Anniken mäter ett av näten! Looks a little bit high

Checkar utsikten.

Nu har vi storhandlat! Raz steker i kassan

Sen åkte vi en liten gullig buss med alla våra matvaror tillbaks till hotellet.

Nu har vi bytt om till bikini för att glida ner på stranden och steka. Klockan två (lokal tid) blir det träning! Vi satsar på att vara grymma.

See ya! (peace)

äntligen framme!

Efter nästan ett helt dygn av resande är vi äntligen framme på hotellet här i Clearwater! Resan började med en biltur från Vacksta klockan 03.00. Med oss i bilen hade vi Hanna och Calle, supersnällt av dem att följa med mitt i natten!

På Arlanda fick vi vänta ett tag på flyget, och somnade båda två. Sedan flög vi med Norweigan till London, i det här planet:


I London fick vi åka en "shuttle" till norra delen av flygplatsen, eftersom den var så stor.
Väl på planet från London till Tampa fick vi inte sitta bredvid varandra, men det gick bra ändå. Jag (Kristin) hamnade bredvid två britter som var väldigt pratglada, och så fanns det ett 20-tal filmer att titta på. Fast mestadels sov jag. Anniken hamnade nästan så långt bort från mig som det gick, bredvid ett äldre par.


Härlig utsikt från planet!


Sen hamnade vi över molnen..

Nu har vi precis ätit, och klockan är halv tio på kvällen. På grund av tidsskillnaden är man sjukt trött just nu, så vi kommer att sova riktigt skönt.

God natt!


mot arlanda

God kväll! Om en halvtimme sätter vi oss i bilen mot Arlanda. Vi har några jobbiga restimmar framför oss (ca 17 timmar från det att första planet lyfter), med en mellanlandning i London. Men det kommer med all säkerhet att vara värt det när vi kommer fram.

Väskan färdigpackad! Känns härligt att få lägga ner en massa sommarkläder och bikinis.


Och det verkar som om vi kommer få användning för sommarkläderna, i alla fall om man ska lita på den här sidan:


30 hela grader!!!!



måndag och snart avresa

En måndag som denna har vi tränat själva, gått i skolan, samt hunnit med att vara tränare för de som går grundkursen.

Vår resa till Florida börjar verkligen närma sig nu, och om två dagar befinner vi oss i USA! Vet inte riktigt ifall vi själva har fattat det.. Hoppas på bra väder, och vi ska ta mycket bilder!

Just nu sitter jag och drömmer mig bort till solen, samtidigt som jag tittar på dessa bilder från NEVZA-tävlingen i Norge i somras.

eyy


Slutade till slut på en andraplats, och det var en grym upplevelse!

/Kristin

En vanlig dag

har varit hemma denna helgen, hunnit med att hänga med bruuuuschan, pappa och även mamma en snabbis! mina vänner han jag också träffa, ändå väääärt! har endel att göra idag, busy som jag är. jag ska börja med att byta däck på bilen, ojdååå vuxenpoäng till mej där. lite senare idag bär det av mot södertälje, TAGGARÅ. jag och bilen har bra musik så vi ska rocka hela vägen fram. fett coola jag och min bil när vi åker alla dessa mil. 





jag och min syster. shit va vi är snygga




/ anniken

Clearwater Beach

Den 12 oktober (dvs. på söndag) åker vi till Clearwater Beach i Florida på träningsläger! Det är Beachtravels som anordnar lägret, och det ska bli riktigt kul och spännande!
Både jag (Kristin), och Anniken är hemma i helgen. Resan närmar sig och det börjar kanske bli dags på att tänka på allt man ska ha med sig... Får verkligen hoppas att vi inte glömmer något viktigt!




Snart är vi där!


Våra Sponsorer

Under sommaren 2011 blev vi sponsrade av två företag:

Midroc



och NCC



Vi är väldigt tacksamma för detta, och hoppas att de även vill fortsätta sin sponsring inför nästa säsong. Pengarna hjälpte oss bl.a med vår resa till Florida på Beachtravels träningsläger.

Här kommer några bilder från SM i Malmö, där man ser de snygga loggorna på våra kläder:





Inför säsongen 2012 letar vi efter nya sponsorer, då vi vill kunna tävla så mycket som möjligt! Beachvolleyboll är tyvärr en ganska dyr sport, där vi själva får stå för anmälningsavgifter, resor och boende.

Vill Du/Ni hjälpa oss i vår Beachvolley-satsning, hör av er till oss för mer information! Vi blir superglada för all hjälp vi kan få.

Skicka i så fall iväg ett mejl till antingen [email protected], eller [email protected], eller skriv en kommentar via bloggen så kontaktar vi Er.


RSS 2.0