gym och barhäng, en bra kombination

vi kom precis från gymmet där raz visade oss massa bra övningar för beachspelare. nu har vi ätit en stabil måltid och trötta som vi är, eftersom vårat liv för tillfället är ganska hårt, tänkte vi sätta på en film och sen slagga stenhårt ända till väckar klockan ringer 6 på morgonen för att ut och springa käka en ordentlig frukost ta en kalldusch äta en liten frukost till sen på med träningskläderna. eller? nej vi gör det på vårt sätt, liiiiiite bättre.

igår tog vi en strandpromenad och passade på att prova lite olika drinkar, satsande idrottspelare som vi är var dom själävklart 100% alkoholfria. ändå gott



on the beach

lite häng i baren, rätt coola





Kommentarer
Postat av: silje

heeeeeeeeeeej flickor! :D diggar bloggen! men tycker du såg lite röd ut på bilden anniken, du vet att de är brun man ska bli va? ;) nejdå!

ta de BLÅ byxorna! :D



en fråga bara? ska ni spela open i halloween eller inte? jag och en som heter susanne i klassen ska va med, så då ses vi snart brudar! fortsätt å gliiid runt på stranden och stek för de är sånt ni är bra på! stek lite åt mig också bara! :) pussssssss

2011-10-18 @ 10:18:06
Postat av: nicolin

Det ser nice ut där borta !!! gröna byxor röstar jag på!! hah



saknar er! kramis

2011-10-18 @ 14:28:09
Postat av: mamma

Dom blå !!

2011-10-18 @ 20:21:11
Postat av: Helena

Vill följa er blogg för att se hur ni har det, men det är så jääää*la deprimerande. Ni har det FÖR bra! hahaha :) Åk till island och stanna där till ni blir bleka innan ni kommer hem!!!

2011-10-19 @ 09:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0