fortfarande inget internet

japp som rubriken säger så har jag fortfarande inget internet, börjar bli lite tråkigt.
bor halva min tid inne hoss hanna, men det är bara för att hon har internet, inte för att hon är kul att umgås med.
för er, om vi nu har några sånna som läser våran blogg som inte känner oss så väl så bor vi på internat, kristin bor i tierp, lite utanför uppsala och jag (anniken) bor i v.ämtervik lite utanför karlstad i värmland. jag övervägde först saken, om jag skulle bo på internat eller välja att pendla. men eftersom restiden är cirka 5 timmar så bestämmde jag mej ganska snabbt för att flytta in. jag trivs här (utan mitt internet)!!!!! har ett rum pluss egen dusch och toalett väldigt skönt! sen delar jag kök och vardagsrum med typ tio andra personer.
kristin därimot valde att ha eget rum men dela toa och dusch med en annan och dela kök och vardagsrum med fyra andra. hon trivs också här(med internet)!!!!

så jag kan inte ladda upp några bilder för jag sitter på skolans datorer. men hade jag kunnat ladda upp bilder hade jag laddat upp en på kristin när hon sitter i USA och käkar subway och en på mej och kristin när vi steker i USA. nu kan ni ju föreställa er 

annars då?

nu chillar jag galet
medans kristin jobbar stenhårt och är allmänt grym på träningen, jag har haft feber och proble med min hals under veckan och har varit hos läkarn och dom sa att det inte var streptokocker men för tidigt att se om det var körtelfeber, men dom gav mej pencilin mot streptokocker och sa att vi skulle hoppas på att det skulle gå över, vilket det gjorde. nu är jag som ny igen! bara ännu snyggare smartare och längre. känns bra.
annars då? annars då, har jag mycket i skolan men orkar inte riktigt göra allt jag ska
annars då? annars då, suger jag i matte och går till lite extralektioner men fortsätter ändå att suga
annars då? annars då, måste jag köpa en vinterjacka
annars då? annars då, fyller en utav mina bästa vänner 18 i helgen och jag är så jävla taggad, trodde aldrig hon skulle fylla 18
annars då? annars då, är min familj bra och jag längtar till jul

göteborg

För två-tre veckor sen var vi i Göteborg och spelade både i Nordstan bland alla söndagsshoppare, och i nya Beach Center bland alla beachvolleynördar.


Tekniskt möte för alla spelare, sjukt många!

En liten översikt i Göteborgs mega-hall.

Och när man trodde att man sett allt visade det sig att det fanns ännu ett rum med 6 banor! Där var det dock inga fina palm-väggar. I orangea kläder på banan närmast kameran är Annikens syster Silje och hennes partner från Norge.



Några spel-bilder bara..

Vi värmde upp med Tadva som servade på oss, innan hon själv skulle spela en match i Beach Blast.

Och på söndagen spelade vi som sagt i Nordstan! Här värmer vi upp.

Möte innan matchen.

Det kändes lite konstigt att värma upp mitt i ett köpcenter, speciellt när man stog och bollade utanför Åhlens. Det gällde verkligen att ha bollkontroll, så att man inte råkade skjuta bollen på någon stackars oskyldig shoppare. Men, grymt kul med kontraster! 

vi lever

Hallihallå! Det har varit lite dåligt med inlägg här på sistone, vilket beror på att vi inte haft något internet i skolan (där vi också bor) på nästan två veckor. Men nu är det ordnat, så vi ska kunna slänga in lite härliga inlägg då och då.
Idag har vi varit i skolan, och sedan haft juniorträning i beachhallen. Efter vår egen träning är vi själva tränare, idag var det åt dem som går fortsättningskursen i beachhallen. Det är riktigt kul att vara tränare till en massa nya beachvolleyspelare, och det verkade som om adepterna också hade roligt. win-win.


Men nu börjar det bli mörkt ute, och det är dags att sova! Eller, börjar bli mörkt...? Det har varit mörkt sen klockan halv fem.

God Natt!

väckstaaaaa

japp nu är man tillbaka på vacksta. känns inte jätte kul. eller ja helt ok.
idag har jag gått i skolan sen har jag försökt pluggat i ungefär 6 timmar. fast har inte gått så bra. men ska försöka imorrn igen. det är ju tanken som räknas endå.
nu chillar jag och hanna och felicia på hannas rum, rätt coola

Från att gå barfota i två veckor...


...till att börja använda de varmaste skorna man har,

kanske inte är det bästa bytet jag nånsin gjort. Tur att det finns beachhallar!

första dagen i göteborg

Idag har vi spelat totalt tre matcher på planen i Nordstan! Kvartsfinal, semifinal och final. Tyvärr förlorade vi finalen. Såklart känns det ganska surt, men någon måste ju komma tvåa också. Vi får i alla fall en ny chans imorgon, då vi ska spela Halloween Cup i Göteborgs nya beachhall där det finns 16 banor!


Men annars var det ju rätt kul att spela mitt i ett shoppingcenter, det är ju inte någonting man gör varje dag liksom.

Det blev inte så många bilder när vi spelade, men däremot filmade vi. Tänkte göra någon sorts videoanalys sen, det kommer bli spännande.


Har varit ute och ätit nu på kvällskvisten, hittade till slut en grekisk liten restaurang. Innan gick vi förbi det här enorma pariserhjulet, häftigt med alla ljus.



readyyy settttt goooo

jes nu börjar göteborg närma sej verkligen jätte närma sej nu. imorrn tar mamma pappa silje siljes kompis från norge och jag bilen hela vägen till göteborg och slutdestination, nordstsan!
ska bli riktigt cooooolt att spela där
lite anorlunda omgivning och så
och säker endel människor som inte brukar kolla på beachvolleyboll som kanske tar sej en titt.

nu ska jag packa och det skulle ju verkligen underlätta om jag hittade lite saker som jag hade planerat att packa ner i min veeeeeeska. jag tycker inte om att packa när allt man ska packa ner är bortblåst.


en bild i från usa. det här måste ju ändå vara drömklimatet. kan man säga klimatet? vet inte exakt vad det är( men nästan exakt ), men det lät ju ändå rätt bra

just chillinnnnnn

igår var jag i karlstad med mamma för att hitta lite saker till mitt nya rum som i och försej har varit klart i snart ett år men jag har inte haft så mycket tid att göra iordning det, ett år är ju inte så länge liksoooooom, eheh
idag fixade jag och pappa iordning rummet och det blev vackrare än självaste himmelriket, typ.

sen dess har jag inte gjort så mycket, jag har lagat mat och frysit så då har jag gjort varm oboyyyy och sen bara chillat galet i soffan.
fett skönt.







ojoj vilken vad ska vi se, vad heter det Bildbomb

inomhus

Igår kväll spelade jag inomhusvolleyboll för första gången på jag vet inte hur länge. Nu när jag är hemma i Tierp tänkte jag passa på att vara med. Tyvärr finns det inte tillräckligt många spelare till ett damlag, men killar och tjejer i alla åldrar spelar ändå måndag och tisdagkvällar. Jag hade grymt kul igår när vi spelade, och det var kul att se alla välbekanta ansikten igen. Dock var det väldigt ovant att spela inomhus, det är större skillnad på beach och vanlig volleyboll än vad man kan tro. Dessutom hängde sig en ganska rejäl träningsvärk kvar till idag. Men det hindrar mig inte från att åka ner till hallen ikväll igen, är riktigt taggad måste jag säga!


I Aspenhallen har jag tränat sen jag var tolv år, spelat en massa matcher med damlaget och dessutom haft idrott i sjuan till nian!

genomgång av igårkväll

ja somsagt igår fyllde maria min vän 18!!!!!
det vi gjorde var att hämta upp henne hemma hoss henne och sen låtsades vi att vi skulle köra upp henne till sunne(storstan utanför västraämtervik, typ som stockholm är södertäljes storstad, jesbox jajemännsan)
men sen när vi hade åkt hela vägen nästa till sunne, tvärbromsade jag och almalina som satt med maria i baksätet satt på henne en ögonbindel sen körde vi runt med henne i en kvart medans... trummvirvel.... alla andra hennes vänner var hemma hoss henne och hade dukat fram taccos och gjort välkommsdrinkar. sen gick vi in med henne och väl inne i hallen fick hon ta av sej ögonbindeln, och voila där stog vi alla och grattade henne med ballonger glittergrejjer leenden kramar. först trodde jag hon blev ledsen för hon började gråta sen insåg jag att det var ju såklart glädjetårar.



här hade vi precis kidnappat henne, hon trodde det kom en älg ut på vägen när jag bromsade och blev lite rädd, lite farligt ändå

shit vad hon blev kidnappad







ikväll ska jag vara med min hemmaklubb VÄIF och träna innomhusvolleyboll vilket jag inte gjort på väldigt länge nu. ska bli kul. får se hur det går.  jag ska försöka vara grym

RSS 2.0