BRA DAG

Igår spelade vi ju challenger tävling, första matchen var mot tadva yoken/hiske van duinen! Första settet gick inte så bra, vi kom inte igång ordentligt och fick inte mera än sju poäng. Men till andra settet skärpte vi till oss och de blev 19-21 så de kändes bra! Men då visste vi, för att gå vidare till kvartsfinal var vi tvugna att vinna nästa match som var mot matilda aguilar/åsa lundqvist. Och de gjorde vi! 21-19, 21-19! I kvarten fick vi möta sofia ögren/anna åsberg, som även vann challengern igår! Jag kommer inte riktigt ihåg poängen men tror vi fick runt 12 eller 13 poäng. Så där tog tävlingen slut för våran del. Men vi är väldigt nöjda över gårdagen ändå! Tycker vi kämpade på alla bollar och var duktiga på att peppa varandra.
Min mamma kom i fredags också för att hejjjjja på oss igår, bad henna ta lite kort och jaa.. Dom blev ju som dom blev. Ni ska få se med egna ögon snart, ni har mycket att se fram emot haha.
Vi åkte på bio igår också, krisrin hade rcå gratis biljetter! Najs, gratis är ju alltid gött. Vi valde att se ja va hette filmen, någonting med phuket. Rätt bra film, inte världensbästa, men kul å se.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0