högskoleprov och snöstorm

God morgon alla pigga! Idag tänkte jag åka till Uppsala för att skriva högskoleprovet. När jag gick och la mig igår var det vår, men när jag vaknade såg det ut såhär utanför mitt fönster:
Snö och blåst! Jag som trodde att det var vår.. ack.
Hoppas i alla fall att tågen går som de ska, så att jag kommer in till Uppsala i tid. Tvivlar nästan på det faktiskt, men vi får se hur det går!

Har packat matsäck till provet också, det här borde väl räcka!?
/Kristin

Chilla stenhårt

Denna helg bar de av hemmåt. Himla skönt! Och den hära helgen har jag inga planer överhuvudtaget utan ska bara göra de jag är bäst på, chilla galet.
Såhär brukar jag chilla ibland
/anniken


helgen som var!

I lördags var jag (Kristin) i det goa Götet och spelade en challenger-turnering med en partner jag inte brukar spela med, nämligen Camilla Nilsson. Hennes förstaval Kajsa hade blivit sjuk, och hon frågade därför om jag eller Anniken kunde/ville spela med henne. Anniken hade redan andra planer men jag sa att jag gärna spelade med henne!

Turneringen började klockan två på eftermiddagen, vilket var väldigt sent. Första matcherna gick vid klockan tre och det var gruppspelsmatcher. Man kvalar i tävlingen på sina entrypoints, och blir sedan rankad på lagets rankingpoäng. Eftersom Camilla har så sjukt mycket poäng blev vi andrarankade i tävlingen (trots att jag har mycket lägre poäng än henne).
Lite nervöst i början, men ju mer vi fick spela desto bättre gick det, och jag kan säga att jag alltid hade roligt på planen tillsammans med henne!
Här ser ni våra resultat från helgen, först gruppspelet och sen slutspelet. Vann de två första matcherna med 2-0 i set, men i både kvartsfinalen och semifinalen var det betydligt tuffare. 15-12 i avgörande set i båda matcherna, och jag var sjukt trött både under och efter slutspelsmatcherna. Men fast man är trött är det ändå någonting som gör att man fortsätter spela och kämpa, kanske är det för att man fokuserar så mycket på spelet och inte på att man är trött.
I finalen mötte vi Anna och Fia, ett stabilt lag som spelar bra tillsammans. Första set vann de lätt med 21-7, men i andra set spelade jag och Camilla mycket bättre och lyckades pressa dem till slutsiffrorna 21-19. Jag är nöjd över helgen, och den här upplevelsen kommer jag att komma ihåg länge! Blev också extra taggad på att spela fler turneringar, snart är det Easter Cup i Göteborg som vi hade tänkt åka på. Ska bli sjukt roligt!
Här är jag och Camilla efter turneringen, svettiga och fina. Det blev många ombyten under dagen, och i finalen fick jag låna ett rent linne av Camilla. Efteråt var det inte lika rent, genomvått och sandigt..
Sofia Ögren och jag efter att vi spelat finalen mot varandra! Fia ser aningen fräschare ut än jag.. lite kul bild, haha.

En bild säger mer än tusen ord, så här får ni typ trettontusen ord. Nog mitt längsta inlägg


Fullt ös medvetslös

Tänk idag har jag gymmat också. Plötsligt händer de! Jag och min syster satt på oss våra finfina träningskläder och gled mot gymmet. Väl där var vi grymma. Behöver inte säga så mycket mera.
Förutom att vi var bra så var de de roligast gympasset på länge! Haha. Vi är ju så kuliga hon och jag.
Tyvärr glömde jag ta bilder mitt uppe i skrattanfallen och dom tunga lyften så vi får väll helt enkelt dubbla en annan gång


Run motherfuckers run

Nu har jag vart ute å sprungit en liten runda, känns bra! Och jag såg typ hundratusentalsmijontals jätte många tussilagossss helt jätte kul. Nu känns de som att våren verkligen är påväg. Är ju nästan värt och gå ut och springa bara för tussilagonas skulle, lite vår feeling är ju aldrig fel.
Och nu ska jag dricka två stora glas oboy. De bästa just nu


Lillasyster å ja

Den hära veckan är min syster på besök, tog bara cirka tre år innan vi kom fram till ett bra datum hon kunde komma. Men nu är hon äntligen här, och de är jätte kul!! Vi träffas ju inte så ofta längre eftersom hon går på volleyboll skola i norge. Så nu känns de bra att hon ska vara här en hel vecka!
Här kommer bilder på när vi äter cheesburgare på tåget. Enjoy
/anniken


dags för turnering!

Blev en sned bild? Vet inte varför, men ja ja.. Nu är jag i alla fall på plats i Beach Center i Göteborg ! Åkte bil ner med Nina igår, och jag har bott hos den grymt snälla familjen Herrmann. Turneringen börjar klockan två vilket är ovanligt . Har laddat bra med en stadig frukost, och fick även med mig en pastasallad, mackor, frukt, nötter, risifrutti.. you name it! Så förberedelserna känns bra. Nu väntar jag på Camilla som är min partner för dagen. Hon är en sjukt duktig spelare som både vunnit sm-guld och spelat internationellt. Men framförallt är hon en härlig person och det ska bli jättekul att få spela med henne! /Kristin

Sommar och sol typ

Jag älskar när snön smälter och man vaknar på morgonen och de är snöstorm. Nej. jag älskar när snön smälter och man vaknar på morgonen och de känns som en sommar dag.
Jaaaaaaaaaaaa
Vi njuter
I solen
Som aldrig förr

/anniken


Seanis

Nu har vi kostlektion, precis som förra torsdagen den här tiden. he he. Men den hära gången jobbar jag faktiskt hårt på riktigt. Sen sjunger vi sean banan låten också. häär gliiider kingen in /anniken


förberedelser

Såhär förbereder man sig inför träningen ! Anniken visar vägen

hiss eller diss?

Anniken har bytt stil! Vad tycker ni om det? Hon får i alla fall en tumme upp från mig! /Kristin

Jag steeeker


varför vi gillar beachvolleyboll

Checka in den här coola promotion-videon, "This is Beach Volleyball". Sommar och tävlingar, dags att komma nu!

Lektion

Nu steker vi på kostlektionen. Idag har jag lärt mej att istället för att ta en choklad så ska man ta banan, nyttigare så. Eller så kunde jag redan de innan och har inte lärt mej någonting alls.
Vi jobbar så hårt!

/anniken


Rååååsa

Japp rosa är fint, de tycker även anton våran jour på skolan inomparantes, jour som tar hand om oss istället för mamma pch pappa. Dock inte lika bra. Så på hans födelsedag ville han att vi skulle bära rosa, för hans skull, ofc(åfcårs) anton så gör vi de, vissa lite mera synliga andra lite dolt vissa lite mera sexigt andra lite mera gött

/anniken


vilar en stund

Hade morgonträning imorse, sen åkte vi direkt till skolan för att ha idrott. Lite olika bollekar och ett varv i spåret blev det. Kul! Det var några av våra duktiga klasskompisar som höll i lektionen idag. Nu tar jag som sagt en välförtjänt vila och taggar om till klockan fem då vi drar till hallen igen och tränar.

Bättre sent än aldrig

Japp som artonåring kan jag nu säga att jag tappat min NÄSTsista tand, kännnns bra! Jag har hört att de är bra att tappa tänderna sent eftersom du ska ha dom nya livet ut(förutom löständer då) men frågan är hur sent är de bra att tappa dom, hmm får ta mej en funderare på den. Sen när man var liten trodde jag på tandfeeeen och nu när jag sover ensam och mamma och pappa är 33mil bort får vi se om den verkligen finns på riktigt, kommer bli en spännande natt kan ja lova!
Så, för alla som vill se- här ligger min tand och chillar. Jag döppte tanden till micke. High five micke, bra jobbat!

/anniken


GYM

Idag har jag gymmat armar rygg och mage. Det är så skönt när man känner och framför allt ser resultat ganska snabbt, typ på en gång! Jag lägger upp två bilder, den första före bild den andra efter bild. Värt och gymma när det ger resultat







gjorde ett fynd!

Kom till beachhallen, gick som vanligt in i omklädningsrummet för att byta om. Men vad hängde då där på väggen? Jo, Annikens bikini! Det är ju skönt att hon känner sig hemma i alla fall! /Kritancool

skolan

Ibland när man tränar så mycket och har en massa idrottslektioner så glömmer man bort att man faktiskt går i skolan också, vilket är precis vad vi gör just nu. Det är en riktig religionslektion, och just nu lär vi oss om Buddhismen. Att leva som munk verkar onekligen jobbigt, det är många regler man måste följa. Liv och mening, intressant hur olika alla tänker. ..

Träning

Så här ser kristin ut efter träning, söt!


Just chillin

Idag klockan halv sex började vi med veckans sista träning. Vi övade mycket blockback och endel anfall, gick faktiskt riktigt bra! Lite mera snabbare blockback skulle dock kännas bra. Sen hade vi seriespel i en timme och de blev en oavgjord och en vinst! Sen tog jag bilen hem igen och duschade, rätt skönt att få bort ett kilo sand från kroppen, som istället hamnar på golvet,ack. Grym som jag är på att laga mat drog jag till meeeeeed, inte mindre än fiiiskpinnar och mos inom parantes dränkt i majonäs.
Nu chillar jag stenhårt framför tv:en och vilar upp mej inför morgondagens morgonträning

/anniken


BRA DAG

Igår spelade vi ju challenger tävling, första matchen var mot tadva yoken/hiske van duinen! Första settet gick inte så bra, vi kom inte igång ordentligt och fick inte mera än sju poäng. Men till andra settet skärpte vi till oss och de blev 19-21 så de kändes bra! Men då visste vi, för att gå vidare till kvartsfinal var vi tvugna att vinna nästa match som var mot matilda aguilar/åsa lundqvist. Och de gjorde vi! 21-19, 21-19! I kvarten fick vi möta sofia ögren/anna åsberg, som även vann challengern igår! Jag kommer inte riktigt ihåg poängen men tror vi fick runt 12 eller 13 poäng. Så där tog tävlingen slut för våran del. Men vi är väldigt nöjda över gårdagen ändå! Tycker vi kämpade på alla bollar och var duktiga på att peppa varandra.
Min mamma kom i fredags också för att hejjjjja på oss igår, bad henna ta lite kort och jaa.. Dom blev ju som dom blev. Ni ska få se med egna ögon snart, ni har mycket att se fram emot haha.
Vi åkte på bio igår också, krisrin hade rcå gratis biljetter! Najs, gratis är ju alltid gött. Vi valde att se ja va hette filmen, någonting med phuket. Rätt bra film, inte världensbästa, men kul å se.

 


turnering imorgon

Imorgon är det dags för Challenger i Beachhallen. Det är 12 lag som kvalar in på rankingpoäng, och jag och Anniken kom med som lag nummer tolv. Det betyder att vi är underdogsen, och det känns kul att spela helt utan någon press, vi har inget att förlora och allt att vinna. Det ska bli riktigt kul att spela, många lag som spelat på Svenska Touren är med. Blir mer och mer taggad, och snart ska jag gå och lägga mig så att jag kan vakna pigg imorgon och spela bra! Säger som Sanna i vår klass: Tagga Flippa Köööör!
Spelbild från sommaren, det var längesen vi spelade en riktig match nu..

Grupperna är redan lottade, och vi hamnade med de här fyra beachhalls-tjejerna. Det skulle vara kul att möta något lag som man inte känner, men det som är positivt är att vi vet lite grann hur de här tjejerna spelar.
Skulle såklart vara jättekul att gå långt i turneringen imorgon, men framförallt ska vi ha KUL! Då brukar spelet bli bra av sig självt.
Typ såhär roligt ska vi ha det!
God Natt! /Kristin

Matchträning

Igår tränade jag och kristin mot tadva och hiske, vilket var jätte bra! För imorrn ska vi spela challenger där många har ett stort bra block och där dom slår bra så då var de skönt att träna mot tadva och hiske som kan spela så. Vi har även dom i våran grupp imorrn. De ska bli kul!
En bild på vårat, ja vad ska man säga.. Tredje hem haha


Pänncäks

Nu äter vi middag och sen ska vi träna! Pannkakor fick vi. Känns ju som den perfekta maten för att träna om 45 minuter, kommer ju inte alls rulla fram. Men vem vet.. De kanske går fortare


taggar traning!

Klockan fem är det dags för träning, innan det ska vi äta pannkakor som det är till middag idag. Ska bli gott. Imorse hade vi också träning, och ibland kan det vara lite tråkigt att åka buss... Anniken var lite trött, hon kanske tog en powernap för att bli pigg!

måndag

Börjar inlägget med en härlig bild från Florida, när vi var bruna och fina i solnedgången. Idag har vi haft morgonträning där vi tränade på pass, inte världens roligaste sak att träna på - men viktigt ändå!
Både jag och Anniken är lediga från skolan på måndag eftermiddagar, vilket är sjukt skönt. Det betyder att vi kan ta det lugnt och vila upp oss innan vår nästa träning 17.30 ikväll. Innan dess hade jag tänkt försöka hinna med lite gymträning tillsammans med Vera, men det får nog bli ganska lugnt så att man inte sliter ut kroppen helt. Vila är minst lika viktigt som att träna!
/Kristin

En söndag

Idag åkte jag hemmifrån vid ett. Jag bor i västra ämtervik,värmland så tar lite tid och köra. Men idag gick de jättesnabbt. Kan ju vara för att jag har en racerbil, eller också för att jag har världens gamlaste och skruttigaste kärra men med ett stort hjärta! När jag kom fram var de träning mellan halv sex och sju. Det var en rolig träning, vi övade anfall enhel del. De gick ganska bra. Man gör hundra ggr fel och tusen ggr mindre fel också kommer dom enstaka gångerna när man gör helt rätt, och det är så värt!
Fett bra och gott återhämtningsmål, jee.


/anniken


musiktips

Jag tänkte tipsa om två låtar som jag tycker är bra! Den första låten är party, och den andra är lugn.
/Kristin

är inte den här dagen slut än?

Den här dagen har känts som minst två dagar.. vilket kanske kan bero på att jag gick upp klockan fem imorse, jag vet inte. Det var i alla fall körlektion som var inbokat på morgonen i Uppsala, sen åkte jag tillbaka till Tierp och körde lite gymträning. Sen åt jag lunch hemma hos mormor och morfar där jag hängde ett tag innan jag åkte vidare till Gävle för att....
Spela lite beach på deras nya plan!!! Grymt att dom har byggt en så nära mig. Vi var fem från början, sen blev vi tre kvar sista timmen. Jag agerade lite coach då, vilket var kul! Och adepterna var duktiga dem med.
Mycket tågresor har det blivit under det här lovet
Jaaaa!! Tååååg :D:D:D
Nu ska jag sova efter denna (oändligt) långa dag!
God natt /Kristin

Äntligen hemma

Kom hem igår efter jobb och studentkryssning! Riktigt kul. Men himla skönt att vara hemma. Himmmmlen är världens blåaste och solen lyser, funderar på att ta en promenad i de fina vädret.

Knäckemacka med ost gurka och salladskrydda. Riktigt gott


RSS 2.0