mot falkenberg!

Nu är vi på väg mot Falkenberg för att spela turnering imorgon. Det är jag, Anniken, Silje (Annikens syster) och Kari (Annikens mamma) som åker. Vi har dryga 15 mil kvar innan vi är framme. Igår fick vi en massa nya kläder av Sportshopen i Charlottenberg som vi kommer ha stor användning av i sommar. Vi kommer visa den lite senare här på Bloggen!

studenten imorgon

Imorgon är det vår tur att ta studenten! Det är många som ställer den klassiska frågan "Hur känns det?", men den är nästan omöjlig att svara på. Man känner en massa saker på samma gång, man är taggad, glad, förväntansfull, ledsen, deppig. Det är läskigt, spännande, galet, overkligt. Det blir som inte något sammanhängande svar, men ungefär så känns det (och nu har jag säkert glömt minst 10 ord som beskriver hur man känner).
Jag tror att både jag och Anniken tycker att det ska bli skönt att få vara hemma ett tag, eftersom man bara varit hemma och vänt några gånger under de senaste månaderna. Samtidigt kommer man att sakna Södertälje, men vi kommer troligtvis att komma tillbaka i höst - vilket gör det hela lite enklare.
Men, det är inte värt att sitta och tänka på allting nu, utan vi ska se fram emot en fantastisk studentdag med allt vad det innebär. Champagnefrukost, Studentlunch, Flak, Mottagning och Slutskiva. Studenten måste vara den mest fullspäckade dagen man någonsin upplever.
Och efter den är vi fria från allt som heter skola! I sommar blir det mycket träning och beachspel, som man ser grymt mycket fram emot. Vi ska försöka sätta oss ner och fixa sommarens turnéplan, det är mycket som ska klaffa.
Ser fram emot en grym studentdag och inte minst en grym sommar efter det!

pluggar rätt hårt

Regnet öser ner ute, och vi tar en välbehövlig pluggdag! Nu ska vi göra det sista inför studenten, som inträffar om mindre än en vecka (den 8 juni).
En kanske något arrangerad bild..
/Kristin & Anniken

Chillar hos kritancool

Denna helg följer jag med kritan hem för vi ska spela i uppsala på söndagen! En viktig sak som måste göras under helgen, förutom att spela grymt på söndag är att hitta studentskor!!! Eftersom de bara är en kort liten vecka kvar av hela min skol karriär. Sjukt
/anniken


RSS 2.0