volleyboll och ett återhämtningsmål

Skönt med lov! Jag började den här måndagen med att sova tills jag vaknade utan att ställa klockan, en lyx som jag inte är bortskämd med alltför ofta tyvärr. Sedan spenderade jag eftermiddagen med att ringa runt till en massa körskolor för att boka Risk1, Risk2 och 6 körlektioner under veckan. Ingen rast, ingen ro. Men det är lika bra att passa på när man har tid.
På måndagkvällar brukar det vara volleyboll i Aspenhallen i Tierp, som jag såklart ville vara med på!
Från klockan åtta till elva spelade vi, 3 timmar - puh! Men riktigt kul var det. Det är minst sagt ett blandat gäng som spelar - unga, gamla, damer, herrar, nästan nybörjare, nästan proffs. Hela tre lag (med avbytare!) fick vi ihop.
Blev såklart grymt hungrig efter det sjukt långa passet, jag är ju liksom vad vid att träna hälften så länge. Därför var det första jag gjorde när jag kom hem att göra iordning ett återhämtningsmål som jag kunde äta. Jag hade tagit med mig en banan att äta direkt efteråt, men den försvann långt tidigare.. haha.
Yoghurt med hallon och müsli och Oboy med marshmallows! Oboy är för övrigt ett jättebra återhämtningsmål. Jag vet, det kan låta konstigt... men jag ska förklara varför:
Efter att man har tränat behöver kroppen fylla på med nytt glykogen i musklerna - då är det bra med snabba kolhydrater (oboypulvret). Under återhämtningsprocessen behövs det också protein till musklerna som har brutits ner under träningen (mjölken). Bra va?
(Och marshmallowsen fyller väl inte direkt någon funktion, dom är bara goda)
/Kristin

jump!

Tryck på play, så får ni lite feeling!

som en fisk i vatten, eller?

idag blir de ingen beachträning och ingen match, för jag hänger hos min vän hanna och imorrn blir de på med klackar och flytväst för vi ska på studentkryssning, jeeeee. så för att göra de lite bra ändå så gick vi till badhuset och jag simmade i 29 hela minuter, ändå bra för att vara jag. har liksom aldrig varit ariel eller något. tyckte dock om att leka säl när jag var liten.
typ såhär stekte jag när jag var liten

Kristin ...eller, jag menade.. Anniken

Börjar bli lite trött på att folk blandar ihop våra namn hela tiden, och till och med frågar ifall vi är tvillingar!? (Har hänt mer än en gång..) SÅ lika är vi faktiskt inte! ;)

Fettisdag


fruktstund i matsalen

vår skola har miljövecka och har bestämt att vi inte får några semlor idag eftersom det släpper ut för mycket koldioxid.. så vi äter apelsin istället. Nästan lika gott...

en helt vanlig söndag

Idag har det varit en vanlig söndag, vilket innebar att jag...
har åkt tåg från Tierp och lyssnat på musik,
chillat och tagit det lugnt... det tar ju sin tid att åka tåg.
Mina naglar är målade i guld, och en är röd. Det betyder att jag är en krigare med blodad nagel... (nej det gör det inte, det är bara fashion)
Ungefär 1,5 h innan träning bör man äta ett mellanmål, så därför tog jag en macka på tåget.
Sen tog bilderna slut.. Har i alla fall tränat i träningsgrupp och spelat två seriespel! Nu är jag lagom trött och ska gå och lägga mig och sova skönt.
/Kristin

mirakel

Fast det hjälpte ju inte, tyvärr... Björn gick till final. Ibland måste man göra något annorlunda, och det gäller ju allt.

multitasking


Det är lördag och jag har ätit en sen frukost samtidigt som jag pluggat "Ansvarsfull alkoholservering". Vi har ju test på måndag, och det skulle vara lite tråkigt att inte klara det och därmed inte få något fint diplom..
Ikväll blir det nog en tv-kväll med melodifestivalen och Sherlock Holmes (upptäckte den serien för typ tre veckor sen, nu är jag fast!). Ha en fortsatt trevlig helg.
/Kristin

just nu

sitter jag och drömmer mig bort lite grann. Det skulle ju inte vara helt fel att få åka med på Beachtravels träningsläger till Portugal om cirkus två månader. Kommer bli som Florida x20, i alla fall om man kollar på hur många som ska åka. Det senaste jag hörde var 185 stycken! Hur sjukt är inte det?
Skulle kanske kunna byta ut det här ett tag,
mot typ nåt sånt här. Det är helt okej med mig.

Kurs

Godmorgon! Idag måndag brukar vi ha morgonträning men inte idag inte, för vi ska på kurs. Man måste ha gått den hära kursen för att servera alkohol, och de gör vi när vi jobbar i beachhallen! Så nu taggar vi kurs med en stor god frulleee!!

Såhär ser kristin ut en måndagmorgon när hon äter frukost, söt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2480434/images/2012/pic_189157543.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2480434/images/2012/pic_189157546.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2480434/images/2012/pic_189157556.jpg" class="image">


Annikens superpass

Här kommer en liten kortfilm på ett pass Anniken gjorde  när vi var i Göteborg, som jag var grymt nöjd över! Bara för mig att hoppa upp och lägga bollen på linjen, haha. Det var när det andra laget hade setboll också, lägligt.

Fullrulle

Japp idrottsskola som vi är och idrottsklass som vi är så bar de denna onsdag av mot någonstans bortanför huvudstaden för att på med pjäxor och skenor och ge oss ut på hal is och åka långfärdsskridskor. Vi åkte en mil helt utan problem, kändes mycket kortare!
Sen blev de beachhallen där vi hade egen träning och fokuserade på att få perfekta mottag, nu räcker de inte längre med helt ok. Efter de var vi tränare två pass. Vi brukar ha ett pass själva och de andra brukar vi vara hjälptränare åt struvan, men eftersom han valde att åka till barbejjjjdos och steka så fick vi ta båda passen själva. De gick såklart bra

Här är några tjejer som taggar långfärdsskridskor plussss annan skit


Värd helg

Den helgen som var åkte jag hem! När man inte är hemma så ofta så är det så himla skönt och otroligt värt att komma hem, hannnnn både träffa familj och vänner. De behövs


SM-kval

Fast jag säger till mej själv direkt efter sm:et som varit år efter år att jag aldrig mer ska spela sm så bär de av i år igen, mot falköping för SM-kval!! Lika taggad detta året också

Pigg tjej


styrketräning

God morgon bloggen! Jag (Kristin), njuter av min sovmorgon till 12.40, medan Anniken går styrketräningskursen och lär sig en massa muskler på latin. Jag tog mig igenom den kursen i tvåan, så jag vet hur hon har det..
woohoooo, bara att plugga in alla konstiga namn! (snodde en bild frå google, hehehe)
Kan tillägga att jag har träningsvärk i min rectus abdominis och rectus femoris!!

Längdskidor, våran nya grejjjjj

Igår var en lång och jobbig dag men också väldigt rolig, en heldag med bara idrott! Först beach på morgonen sen åkte vi längdskidor, jag och kristin gled fram så fint på skidorna så om vi någongång i framtiden helt plötsligen utan förvarning skulle dra en gäsp på träningen(bli trötta på beachen) så kan man ju dra på sej ett par längdskidor och ta en match mot självaste hellner. Sen var de beachträning igen! Efter det övergick vi till tränar rollen i en och en halvtimma. Egentligen är vi tränare tre timmar men buziga som vi är smet vi tidigare


RSS 2.0