lär dej att älska vinden

idag har vi haft världens bästa väder i hela världen, nästan. det har varit varmt och skönt. solen har tindrat fint uppe på himlen nästan hela dagen.
imorrse passade jag och kristin nio små busungar i två timmar så att deras föräldrar ska få chansen till ett träningspass, snällt av oss.
sedan käkade vi lunch och tränade ett pass klockan tre med tora camilla annelie tadva. blåste ganska mycket men det är bra för oss som inte är så ruttinerade i vind ännu och få lite sån träning. vi håller på att lära oss att ÄLSKA VINDEN! inte alltid det lättaste när vinden gör att man missar bolljäveln som man annars i vanliga fall slår utan problem. men det går bättre o bättre, känns ju skönt. 
kritan chillar i backen
/anniken

vecka nr 2

Idag är det Söndag, och den nya träningsveckan har börjat. Igår lördag anlände mycket nytt folk, och vi är många fler än förra veckan. Klockan 09.30 var den första träningen, och jag och Anniken hade i uppgift att vara lekledare för de barn vars föräldrar tränade. Vi gick till en lekpark ett tag, men plötsligt kom ett stort svart moln på himlen så vi bestämde oss för att det var säkrast att gå in på hotellet innan det började regna. När vi kommit halvvägs började det spöregna och sen hagla! Men efter en liten stund blev det sol igen, vädret är verkligen växlande här.
Lekt och ritat idag!
Jag körde nyss ett pass tillsammans med Tora, Camilla och Anne-Lie. Det blåste starka vindar som rörde till det mesta, men det är sjukt bra att träna på. Som tränare hade vi Anders Kristiansson som är sjukt duktig! Det kändes som om vi spelade mycket bättre i slutet av träningen än i början, sjukt roligt. Anniken har haft lite ont i halsen så hon vilade idag. Förhoppningsvis kan hon köra fullt imorgon istället.
Träningar i full gång, perfekt med lite moln när man tränar så att solen inte stör.
/Kristin

snart träning

Kan knappt fatta att det redan är torsdag! Dagarna går så fort här, tur att vi stannar i två veckor. Vi åt frukost för någon timme sedan, och nu är det häng på rummet som gäller. Jag (Kristin) och Anniken tränar lite olika tider idag, och hon gick just ner till stranden för att köra ett pass 10:30 til 12:00. Jag kör bl.a tillsammans med Sara Hellgren idag, och vi börjar 12:00.
Sara & Jag!

bästa stranden

Praia Da Rocha är den perfekta stranden för beachvolleyboll! Sanden är underbar och som ni ser på bilderna här nedanför är den sjukt bred, man får plats med många planer på bredden.
Igår gick vi på en promenad en liten bit bort, till en utkiksplats där man kunde se heeela långa stranden.
Ena sidan av stranden (där vi tränar). Någonstans långt borta är alla beachplaner.
Och så här ser det ut åt andra hållet, jättemysigt med stenarna och det fina vattnet.
Beachtravels har verkligen hittat en bra strand, här trivs vi grymt bra!

portugal, äntligen!

Framme i Portugal på det fina hotellet nu, har hunnit träna tre pass och snart ska vi gå ner till stranden för träning nr 2 idag. Vinden gör det svårt för oss, men vi ska lära oss att älska den! Här kommer lite mobilbilder från igår och idag.

Heidå sverige hello portugal

Blir ett kort inlägg, för nuuuuu drar jag till pooooortuuuugal!!!! Såååå himla bajs najs skönt
Vi ska inte vandra som de kanske ser ut på väskan och mej vi ska sola chilla bada äta glass spela beach steka, leva livet
/anniken


sammanfattning av lovet

Hej bloggen!
Jag hade tänkt göra en sammanfattning av lovet lite tidigare, men det har varit en massa saker att göra så det blir lite senare än jag hade tänkt, men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Det blir en liten bildbomb tänkte jag!
Vi börjar från slutet. Sista dagen var jag och Sofie till Stendörren, ett naturreservat nära Nyköping. Det var superfint med klippor och vatten, och solen sken så vi fick oss lite färg i ansiktet. Satt och fikade, och gick runt i naturen. Riktigt bra dag, sen åkte jag på träning på kvällen.
Onsdag: Hade skrivning för körkort - gick bra!
Fredag: Hade uppkörning - gick bra!
Lördag: Körde helt själv från Tierp till Södertälje - även det gick bra!
Här är pärlan som jag har glidit runt i, fick låna den under veckan.
Ännu en bild från Stendörren, såå fint!
Köbildning innan Arlanda, och nästan snökaos.. Inte trodde jag när jag åkte i bilen att jag dagen efter skulle sitta och sola på en klippa.
Var även till Gävle och spelade på deras inomhusplan! Vi var fem stycken, så det blev lite två mot tre. Riktigt roligt! Georg och Jonas vill nästan alltid spela beach, i sommar kommer det bli utomhus istället.
Nu ska jag snart åka till Stockholm för att gå på musikal! Fick det i julklapp av mamma, vi ska se Dirty Dancing.
Wohooo, tror att den är bra. Ska bli roligt att göra något annorlunda en torsdagkväll, istället för att träna eller jobba.
/Kristin

Jag ska snart såååååva zzz zz z

Nu ligger jag i min säng och ska snart sova men taggar också lite smått morgondagensmorgonträning. Ändå ganska tääggd! Idag har jag vart otroligt duktig å Pluggat hur mkt som helst! Så som jag pluggat dom senaste dagarna har jag nog inte gjort på ett helt år. High five.

Kudden och jag coola som vi är

/anniken


Back on track

Nu är jag påväg tillbaka till södertälje och har stannat för att tanka mem den jäveln framför mej tar hundra år på sej. Nästan sämre på att tanka än vad jagr. Så då hinner jag blogga.
Känns ändå rätt kul att komma tillbaka, sen är de ju bara en vecka i skuulan sen bär de av mlt freaking fucking portugal!! Awesom


Bff tihihih

Igår var jag med mina kåmpisar och det är alltid lika skönt att vara med dom.
Dom är så himla bra och gör mej så lycklig


Pörtugäl bokat- check

Jag kom på att vi helt och hållat har glömt och berättat här på bloggen att vi har bokat resa till portugal nu!!!! Helt jävla sjukt najs. Som så många andra drar vi på träningsläger med beachtravels! Jag drar redan på lördag och kristin på söndag. Vi är lite sura så ville inte riskera fight på flyget så vi bokade olika dagar så löste vi de.. Skämt å sido. Så var ej fallet. Kristin ska vara modell på lördag(!!!!) så då åker hon på söndag istället.
I TVÅ HELA VECKOR och de ska bli så otroligt himla jävla underbart.
Taggar med lite sommar feelingsbilder
/anniken


En trevlig kväll

Idag körde jag en otroligt jämn och spännande kortleksmatch mot bror min och hans vän. Vem gick ut som segrare-jag såklart, kändes otroligt stabilt. Sen lagade jag och mamma tacos också och åt den och dipp också och chips
Ps.jag vet att köttfärssåsen ser otroligt smarrig ut på bilden och att jag ser otroligt smarrig ut på bilden också för den delen ds.


Snel hezt

Under hälgan var vi i göteborg som sagt. Och jag vill bara skriva ett litet tack här på bloggen till familjen hermann! Det var dom vi fick bo hos hela helgen!! Fixade mat och matlåda och sovplats och till och med påskägg. Ett skönt gäng det dära, så tack så himla mycket thomas, mia, anton och moa!! Bara att höra av er om ni ska till värmland, stockholm, gävle, vi fixar sovplats med en gång!
/anniken


volleyboll och gym

Visserligen är vi hemma på lov nu och vila står på schemat, men lite träning blir det i alla fall. Igår kväll var det "motionsvolleyboll" igen i Tierp. Vi var 12 stycken vilket var perfekt för spel! Körde från 19 till 22 och det var ett par som droppade av i slutet. Då spelade vi 3 mot 3, och backspikespel. Det är såå kul att spela volleyboll inne ibland, men det märks att man är ovan. Första halvtimmen gjorde mina fötter jätteont, måste vara underlaget. Och sen fick jag träningsvärk i min Gluteus Maximus (dvs. rumpan).
Hittade mina gamla volleybollskor hemma, bra snygga är dom. Och världens äldsta knäskydd!
Sen idag frågade pappa mig ifall jag ville följa med på ett träningspass, "funktionell träning" på Aktivera i Tierp. Kul, tänkte jag - så vi åkte ner till klockan sju då passet skulle börja. När vi kom in fick vi veta att passet var inställt... Men, vi är riktiga fighters så vi gav inte upp för det! Åkte istället vidare till gymmet som hade öppet 45 minuter till. Så vi fick vår träning ändå, och ett riktigt power-pass blev det. Lite vila mellan övningarna för att hinna med allt man ville. Nu känner jag mig lagom mör i kroppen.
/Kristin

dubbla vinster!

Ja, då var vi då hemma från det goa Götet. Det har varit några riktigt bra dagar där nere, och tävlingsmässigt kunde det inte ha gått så mycket bättre.
Vi spelade Open-turnering på fredag/lördag, som började med gruppspel ena dagen och avslutades med slutspel dagen efter.
Här är resultatet från Open-turneringen, det blev många matcher, därför var det skönt att det var utspritt på två dagar. Vi slapp föresten spela sextondelsfinal, annars hade det blivit ännu fler matcher.
På söndagen var det dags för U21-tävling, vilket var kul! Det finns inte så många ungdomstävlingar att spela, så vi passade på nu.
Som ni ser blev det även där vinst!!

Båda turneringarna kändes riktigt bra, och vårt spel var stabilt under hela helgen, skönt! Nu får vi dessutom massa sköna rankingpoäng, så nästa gång kanske vi får spela challenger (var första reserver under helgen).
Här är våra fina priser från helgen! En varsin world tour-sporttop (snygg va!?) samt ett par beachsocks (lär behövas nu i vår när det är kallt i sanden).
//Kristin
P.S. Tror Anniken har några sköna bilder på sin iPhone, kanske kommer en bildbomb igen om ni har tur!

Göteborg

Vi annnlännnde till göteborg inte riktigt som planerat, men iallafall igår kväll. Detaljer kan vi ta i ett annat inlägg. Vi spelar open och spelade idag gruppspelsmatcherna där vi vann 2 av 2! Kan ju inte bli mycket bättre för tillfället. Känns bra
/anniken


Sushi

Här kommer råfisk och sjögräs bomben, med lite finare ord:sushi bomben


vår?

Var ute och gick spåret i skolan idag, tror bestämt att det är vår nu! Fint och varmt, riktigt underbart! P .S. instagram har kommit till Android nu, därav bilderna

kvällsträning

Kom nästan precis hem från vår kvällsträning, det blir ganska sent när man kör kvällspasset. Börjar 20.30 och slutar 22.00 - sen ska man åka hem också. Vi spelade i alla fall mot Jenny och Linda, vilket alltid är lika kul. Två riktigt duktiga och roliga tjejer, man åker alltid ifrån träningen glad. Blev mest spel, vilket är bra inför helgen. Jenny och Linda ska också spela i Göteborg.
Blev inga bilder från träningen, men hittade två gamla från när det var Challenger i Beachhallen för några veckor sen. Dom får duga.
God Natt! Väntar med spänning på Annikens bildbomb... /Kristin

making our own sushi

Idag hade vi "sushi-skola" med vår kock Mårten som jobbar här på skolan. Han hade förberett ris och alla andra ingredienser man behöver, och sen fick vi göra våran egen sushi och äta till middag. Riktigt gott blev det, eller det är min åsikt. Alla tycker ju inte om sushi (typ Anniken, så hon fick hamburgare istället).
Nigiri heter de bitarna med lax/räka, och rullarna kallas Maki. Lite sushi-kunskap sådär.
Sen sa Mårten: "Använd fantasin!", och då ville vi göra hjärt-sushi.
Och en special-sushi á la Kristin. Ris, lax, tonfisk, gurka, avokado, sjögräs(runt), sesamfrön och vårlök. Godast av dem alla!
Anniken har lovat en bildbomb lite senare ikväll, så nu har ni något att se fram emot också.
Peace! /Kristin

RUMBEL

Ville bara säga att jag spelar världens roligaste mobilspel! Brukar inte vara för sånt men shit de här är kul sak på hög nivå. Underhållning på dina vilkor, jag menar du väljer ju själv vad som är viktigt i livet och vad du borde göra. Och nu förtillfället är de:RUMBEL!!
Här får ni en bild på där jag har fått ett utav mina såkallade högre poäng. För er som inte förstår så är de bra med höga poäng och jag fick 1088. Så för er som vågar utmana, Rådström. (heter jag på spelet dåra)
/anniken


Tagga spel

Blev en lugn och skön helg hemma. Så nu Denna vecka är jag riktigt taggad för träning. Och kommande helg ska vi till göteborg och spela turnering. Kan nog prata för oss båda när jag säger att vi är riktigt sugna på att spela
En bild från göteborg när vi spelade i nordstan.
/anniken


RSS 2.0