ledigheter

Grymt skönt att vara ledig och bara kunna ta det lugnt! Haft några sköna dagar hemma, men nu har jag precis packat klart väskan, nu blir det kryssning x2. Idag blir det tillsammans med familjen, och den 28-29 december ska jag åka tillsammans med Felicia, Ellen och Emma. Konstigt nog har det lyckats bli SAMMA båt som jag ska åka med tillsammans med både familijen och sen vänner. Hur gick det till!? Hursomhelst, det ska bli trevligt att få umgås med alla nära och kära.


Nu ska vi dricka kaffe innan vi beger oss till bussanslutningen. Jag har fått en mjölkskummare i julklapp, så nu kan jag dricka latte precis när jag vill! Farligt gott är det.

/Kristin

JULÄFTON

hoppas alla får en superbra jul!!
två riktiga vinterbilder

julstämning

idag har jag vart i storstan, vill säga karlstad
jag har köpt tre julklappar shit vad jag är duktigt, har typ bara 100 kvar nu. ikväll blir det riktigt tagga jul, för vi ska pyyynta granen och packa in paket. jete miiisit!
japp här var vi under jul förra året, har absolut inte lust att va där denna jul igen, verkligen inte.. nejnej

jul jul strålande jul eller

helt sjuuukt att det är den 20 december idag! har absolut ingen julstämning överhuvudtaget, vilket är lite trist. men jag får väll gå lucia tåg baka knäck klä ut mej till tomte baka pepparkakor klä granen tända alla 4:a adventsljus när jag kommer hem så kanske jag får någon julstämning.
har desutom inte köpt en enda julklapp, tjejen som är grym på att planera. men de löser sej

idag var de tränarträning vilket innebär att vi som brukar vara tränare tränar ihop. vi övade servemottag vilket vi inte gjort på år och dar. så jes kult de gick åt helvete. sen gjorde vi en rolig spelövning som gick lite bättre, men kul träning, och hade säkert varet super kulig om de hade gått priiiimaaaa


beach beach och mera beach

igår var det beachtävling som gällde,efter fem matcher stod vi som segrare, vilket känns riktigt skönt!  finalen gick mot kicki och jenny som var duktiga, men vi snäppet bättre just igår!
inte för att vara sån, men när vi för en gångsskull vinner har dom inget pris, men då tänkte vi: jaja, vi får äran eller va de heter, men inte de heller, för då hade dom tydligen skrivit på cupasist att jenny och kicki vunnit. hahaha jävla oflyyyt hele tia.
idag var de träning. den gick ganska bra helt ok inte grym men kult. nu ligger mycket fokus på anfall vilket behövs. man tror att de är lättare än va de är. fast jag har tränat beach nu i 2 och ett halvt år och innomhus volleyboll i nio år så finns de så sjuuuukt mycket att förbättra, typ allt.

just chillin on väcksta

den här helgen stannar vi på vacksta, varför?
jo för vi har tävling imorrn i beachhallen! en open tvävling med 12 lag. ska bli både kul och lite spännande, nu var de ju trotsallt ett tag sen vi tävlade.
men imorrn då jävlar jäääää.
idag har jag inga planer alls, tänker nog fixa lite teeee, mysa ner mej under täcket och kolla på en film närmaste timmen, låter för jävla bra anniken, deal

glädje


Se vilken härlig glädje-bild jag hittade på min dator! Från sommaren 2010.
Känslan av att se resultatet för det man tränat på under en lång tid är grym, verkligen!

plugghezzzt

idag har jag varit duktig och pluggar hela kvällen, men det spelar ingen roll hur mycket jag pluggar så kan jag lite lite ändå. kult liv.
imorrn är det ingen vanlig skoldag utan alla treor ska till bosön, hmm, ja vet inte exakt vad det är för något men jag vet iallafall att vi ska göra olika tester. ska bli ganska kul. men lite tråkigt att jag inte tränat på två veckor och kommer säkert inte riktgit få dom resultaten jag skulle fått om jag hade tränat som vanligt. jääää.

är alltid så himla trött så ikväll ska jag lägga mej tidigt, är planen eheheheh



något som jag vill att ALLA våra himla många läsare ska veta är att min bäzzztis almalina har tagit kökort!!!!!! hon är så himla gryyyym!!
nu kan vi brumma runt tillsammans jeeeejjjj

allt och ingenting

den helgen är jag hemma i ack värmeland du sköna du häää-äärliga land.
det är för att en av mina bezzztisar fyller 18 imorrn så himla värt!!!
pluss att jag faktiskt ska  spela inomhus match med mitt hemma lag VÄIF(som är grymma) på söndag, ska bli kul.
resan hem gick bra, men hatar att vara på stockholm central, så himla stort och man hittar inte ngnstans. men för första gången på snart tre år tog det mej bara 10 minuter att hitta mitt spår och tåg! ändå väldigt nööööjd.

vad händer ikväll då? ikväll händer det inte mkt, tänkte plugga..men sen blir det ju inte alltid som man tänkt sej. så istället ska jag se på idol och prata med mamma om min frmatid, den stora frågan för tillfället, bam bam bam bam: vad ska jag bli när jag blir stor?



(nästan) en heldag i hallen!

Godkväll kära läsare!
Just nu sitter jag vid vårt köksbord här på Vackstanäs och känner mig ganska trött. Men med all rätt, den här onsdagen har verkligen gått i idrottens tecken. Började dagen med specialidrott där jag lärde mig banka boll tillsammans med Fia och Maria, efter det åkte jag till skolan för att ha dubbeltimme i idrott, spelade amerikansk fotboll och basket - faktiskt sjukt kul med något annat än beachvolleyboll ibland. Efter skolan åkte jag tillbaka till beachhallen för att träna själv, och sen assistera Struvert som tränare åt en massa härliga tjejer som har blivit riktigt duktiga under hösten.

När jag kom hem såg jag att de andra har städat och julpyntat, så nu är det supermysigt hos oss. Riktig julstämning nu när det är första december och allt. Har planerat att se julkalendern imorgon bitti också, missa inte!! Klockan 07.15 på SVT 1.


Förra året firade jag jul i Florida, men i år blir det en traditionsenlig svensk jul med allt vad det innebär.

God natt!

RSS 2.0